Tala Fou

Malosiaga faaletonu?tau o tupe?Ole tau ole alu ile faleuila ile Siamani ole a siitia foi!

I Siamani, ua sili atu le taugata o mea uma: meaʻai, penisini poʻo le alu i faleaiga… I le lumanaʻi, e tatau ona sili atu le totogi o tagata pe a latou faʻaogaina le faletaele i nofoaga o tautua ma nofoaga tautua i le tele o alatele Siamani.
Na lipotia mai e le ofisa o tala fou a Siamani e faapea, mai ia Novema 18, o Sanifair, o se kamupani tele a Siamani, na faamoemoe e siitia le tau o le faaaogaina e tusa ma le 400 faletaele o loo faagaoioia i luga o le auala mai le 70 euro sene i le 1 euro.
I le taimi lava e tasi, o loʻo toe faʻaleleia e le kamupani lana faʻataʻitaʻiga o le voucher, lea e lauiloa e tagata faʻatau.I le lumanaʻi, o le a maua e tagata faʻatau a Sanifair se voucher o le 1 euro pe a uma ona totogi le pili o le faletaele.E mafai lava ona fa'aaoga le voucher mo le toesega pe a fa'atau i le nofoaga o auaunaga a le auala tele.Peita'i, e na'o le tasi le pepa e mafai ona fesuia'i ai mea ta'itasi.I le taimi muamua, o taimi uma e te faʻaaluina ai le 70 Euro, e mafai ona e mauaina se pepa faʻatau e 50 Euro, ma faʻatagaina e faʻaoga faʻatasi.
Na faʻamatala e le kamupani e faʻapea o le faʻaaogaina o le fale Sanifair e toetoe lava a malepe mo malo i le fale malolo.Peita’i, ona o le taugata o le tau o oloa i le nofoaga o auaunaga i luga o le alatele, e le’o fa’aaogaina uma e tagata fa’atau a le Sanifair ni pepa fa’atau.
Ua lipotia mai o le taimi muamua lea ua sii ai e le Sanifair le tau talu ona faalauiloa le voucher model i le 2011. Na faamatala e le kamupani e faapea, e ui o le tau o le faagaoioiga o le malosi, tagata faigaluega ma mea e faaaoga ua matua siitia, ae o lenei fua e mafai ona faatumauina tulaga o le mama. tautua ma fa'amafanafanaga mo se taimi umi.
O le Sanifair o se lala o le Tank&Rast Group, lea e pulea le tele o fale kesi ma vaega o auaunaga i luga o alatele Siamani.
O le All German Automobile Club Association (ADAC) na faʻaalia lona malamalama i le gaioiga a Sanifair.“O lenei faiga e faanoanoa ai mo tagata femalagaaʻi ma aiga, ae i le vaʻai atu i le tulaga lautele o le tau o le tau, e malamalama lelei le faia," o le tala lea a se failauga mo le asosi.O le itu taua, o le si'itia o tau o lo'o fa'atasi ma le fa'aleleia atili o le fa'amamāina o faleuila ma le tumama i nofoaga o tautua.Peitai na faaalia le lē fiafia o le Asosi ona e na o le tasi lava le voucher e mafai ona fesuiai ai oloa taitasi.
Na faitioina e le German consumer organization (VZBV) ma le German Automobile Club (AvD).E talitonu le VZBV o le si'itia o pepa fa'ailoga ua na'o se togafiti, ma o le a le maua e tagata fa'atau ni fa'amanuiaga moni.Na ta‘ua e le sui sooupu o le AvD, o le kamupani matua a Sanifair, Tank&Rast, ua uma ona maua le avanoa i luga o le alatele, ma e taugata le faatau atu o mea i pamu kesi po o nofoaga e tautua ai.O lea la ua maua foi e le kamupani ni tupe faasili mai manaoga talafeagai o tagata, lea o le a fefefe ai ma tuliesea ai le toatele o tagata e mananao e faaaoga le faleuila.


Taimi meli: Oke-21-2022